FAQ

Miért the Vinylino?

Olaszul a csokornyakkenőt farfallinonak nevezik. Elég ennyi, vagy elmélkedjek az olasz csávók ízléséről és a nyelv dallamosságáról?

Miért jó?

Rohadt menő, egyedi és képzelheted azt, hogy Michael Jackson dupla lemezes Badjéből és nem a Magyar nóták Korda Györgytől második kiadásából készült a nyakkendőd.

Miért nem jó?

Viselni tudni kell. Kiválóan kombinálható black tie-jal és favágó inggel is, sőt, a zokni-szandál kombóhoz is tudunk mutatni tökéletesen passzoló darabot, de húzd ki magad, ha rajtad van, kérlek.

Miért vedd meg?

A lopás bűn. Mi sem szeretjük, szenvedünk is húsz éve a 15 forintos Lottó csoki miatt a Törpe Presszóból. Úgyhogy, egyszerűen a vásárlás az általánosan elfogadott eljárás, ha szeretnél egy vagy több the Vinylinót az ajtódon belül tudni.

Miért vedd meg a csajodnak?

Nézd meg a képeinket és nem hiszem, hogy magyaráznom kell, mennyire szexi egy csaj csokornyakkendőben. Sőt, vegyél mindjárt kettőt, mert egy csajnál csak két csaj szexibb! Ha pedig topless dj a nőd, a the Vinylinoval finoman és elegánsan emlékeztetheted a szakma eredetére.

Honnan szerezzük a lemezeket?

Mindenhonnan. Bolhapiacról, lomtalanításról (azaz onnan még nem, mert oda időben kell érkezni egy kisbusszal, ugye), mamától, haveroktól, a haverok mamájától, a gyerek óvónőjétől, boldog-boldogtalant ezzel zaklatunk hónapok óta. Imádnak minket!

Milyen lemezeket használunk fel?

Minden beérkező csomagot alaposan átnézünk. Igyekszünk jó állapotban levő vinyleket felhasználni, de előfordulhat, hogy egy-egy darabon látszik néhány karc. Ezeket azért sem dobjuk a selejtbe, mert minden karcban van valami sztori, simán lehet, anya azt hitte 1968 tavaszán, hogy vágódeszka, úgyhogy képzeljetek egy kis romantikát bele és örüljetek a karcoknak!

Miért ilyen drága?

A vinyl lemez nehezen fellelhető, a természetben nem sűrűn előforduló anyag. Igen, megfordult a fejünkben a hónapokon át tartó ordas szopás közben, hogy csinálhatnánk sörből is, abból több van, de az foltot hagyna az ingen. Az anyag vágása sem kisollóval történik a fürdőszobában, ezer és ezer utat végigzongoráztunk már, de reméljük, most megtaláltuk a tökéletes szerszámot a gyémántfejben. Úgyhogy, kapargassátok szépen a nyakkendő széleit, 40-50 darabból összejöhet egy gyűrűre való!

Mekkora egy the Vinylino?

Általános csokornyakkendő mérettel rendelkezik, és majd Maacho megmondja, hogy az mennyi. A pántja gumis, de van rajta állítási lehetőség, úgyhogy passzolni fog!

Milyen a csomagolás?

A the Vinylino egy négyzet alakú papírdobozban érkezik, ez egészen diszkréten emlékeztet majd a vinyl eredeti felhasználására. Selyempapírba csomagolunk minden egyes nyakkendőt, hogy zizegjen, amikor kibontod.

Mennyire vagyunk jófejek?

A legjobb fejek vagyunk.

Lehet mindenféle idegesítő kérdést feltenni?

Kifejezetten igényeljük, azonnal tedd meg: info@thevinylino.com